január 13, 2013

A Dravecz-Draszer Kft. a Dra-Szer Bt. utódjaként jött létre.

Immáron több, mint 20 éve állunk a méhészkedéssel foglalkozó vállalkozások és magánszemélyek rendelkezésére. Cégünk egyaránt rendelkezik hazai és nemzetközi kapcsolatokkal. Termékeink magyarországi felhasználókon kívül, évek óta eljutnak külföldre is, így pl. Németországba, Romániába, Szlovákiába, Csehországba és Szlovéniába. Egyaránt fontosnak tekintettük és tekintjük ma is a magánszemélyek, a kis- és nagyvállalatok jó minőségű és hosszú távon, megbízhatóan történő kiszolgálását.

Tevékenységünk (a Dra-Szer Bt.-vel) 1990-ben szerszámkészítéssel indult. Azonban ügyfeleink részéről egyre nagyobb igény mutatkozott arra, hogy áttérjünk a méhészeti termékek gyártására, forgalmazására.

Ma már széles a termékek skálája, gyártunk huzalpálcás anyarácsot, huzalpálcás virágportaposó rácsot, virágporszedőt műanyagból, szöktetőt, védősínt, kijárókat, stb. Röviden megfogalmazva, méhészeinknek mindent legyártunk, ami fémből készíthető a kaptárakba, kaptárakra.

Tevékenységünk célja megrendelőink, partnereink egyedi igényeinek rugalmas kielégítése, cégünkkel szembeni megelégedettségük folyamatos növelése.

Minden munkatársunktól elvárjuk a minőségi munkavégzést.

Folyamatosan törekszünk arra, hogy szakmai és minőségi színvonalunk maradéktalanul kielégítse a megrendelői igényeket.

A személyünkhöz kötött megelégedettség és az általunk befektetett munka meghozta gyümölcsét, és cégünk dinamikusan fejlődik évről-évre. Eddigi tudásunkat és tapasztalatunkat felhasználva és saját jövőképünket tovább formálva még professzionálisabb szolgáltatást kívánunk nyújtani a velünk elégedett korábbi és az újabb ügyfeleink számára.

Cégünk teljes mértékben elkötelezett a minőség iránt, rendszeresen értékeljük tevékenységeinket, és intézkedünk a minőség folyamatos fejlesztése érdekében.

Megrendelőinkkel készek vagyunk az együttműködésre, együttgondolkodásra és fejlesztésre. Piacképességünk növelését szakmai színvonalunk elismertetésével, valamint megbízhatóságával, és folyamatos rendelkezésre állással kívánjuk elérni.

Ha személyesen szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, látogasson el telephelyünkre. De termékeinket megismerheti a belföldi méhészeti kiállításokon, vásárokon is, ahol cégünk képviselteti magát.